Napfényes átalakítás egy volt kolostorban

Örökké napos és bohém design egy többszáz éves spanyol paplakban. Világos homokszínű falak, játékos boltívek és gyönyörű csempék keretezik a modern bútorokat.

A nappaliban egymással harmonizáló rattan és szőtt darabok díszelegnek. A fali dekorációval szemben rattan fotel látható, míg egy szőnyeg és puff is tovább erősíti a természetes stílusvonalat. Fa kisasztalka és fa vázák szintén neutrális hatást emelik ki. Bohém mintás szőnyeg mellett színes díszpárnák is jól mutatnak.

A boltív alatt fémkeretes, hatalmas üvegajtók állnak. Retro fiókosszekrénnyel szemben modern, rattanfotelek képezik a kávézósarkot. Sárga virágok és zöld levelek üdítik fel a bágyadt színeket.

Kopott,t fa tolóajtó nyitja az étkezőt. Fehér téglákkal kirakott boltív alatt fémvázas asztal áll. Kecses, art deco és egyszerű faszékek keretezik.

A háttérben halványzöld konyhabútor húzódik meg. Finoman élénk benyomást kölcsönöz a konyhasaroknak a zöld-rózsaszín csempe.

Pasztell párnákkal borított franciágy fekszik a háló közepén. Felette határozott fagerendák, mellette vintage, lestrapált faajtókkal fedett beépített szekrény található.

A fürdőben visszaköszön a konyhában látott bájos csempe. Szikár, beton és agyag kézmosópultot takaros szekrényke egészít ki.

Meghitt, romantikus és rusztikus otthon szőlőlugassal körülölelve.

 

Forrás