Olasz kényelem egy régi kastélyban

Az egykori városfalhoz egy őrtorony csatolta ezt az idilli, itáliai kastélyt. Ma is megmaradtak a freskók, de az utat kézzel készített kerámiák és rézedények szegélyezik.

A bejáratot egy vintage, gondosan faragott fa fésülködősztalka díszíti, mely kiválóan alkalmas kulcsok tárolására.

Az étkező régen egy kislány szobája volt, az eredeti, 18.századi freskó ma is látszik a mennyezeten. Barokkos csillár is a régi idők maradéka. A teret egy antik asztalból átalakított, konyhapultként is funkcionáló bútor választja el a konyhától. Változtatásoknak köszönhetően a mindennapi konyhai műveletek nyomai nem látszódnak meg az asztallapon. Üvegajtós vitrinben és fapolcokon pihennek a főzéshez használatos eszközök.

A konyha fehér polcait vidám kerámiák töltik ki. A réz teafőzőn, serpenyőkön és sótartókon kívül lengyel cserépedényekben gyönyörködhetünk.

A földön látható hatalmas rézfazék a lakásban álldogált már megvételkor is. Szintén érdekes a konyha melletti polcon elhelyezett demizson, ami igazából akvárium. Itt, a kávézósarokban is klasszikus, kecses vonalvezetésű és előkelő kárpitozású kanapén lehet helyet foglalni. A kávézóasztalka szintén gazdagon díszített.

A szőnyeg másik oldalán egy helyi látványosság díszeleg, ilyen padokon készítik a tésztát Veneto régióban.

Az étkező egyszerű, sötét asztalát ellensúlyozzák az aprólékosan dekorált székek. Az empire stílusú fiókos szekrény és aranykeretes, kecses tükör harmonizál a rokokó hangulattal.

Romantikus kőteraszról nyílik a kilátás a vadregényes kertre.

A dolgozósarok pici és puritán. A központi helyiség darabjaival ellentétben itt letisztult, egyenes vonalakkal határolt fabútorok állnak.

Ugyancsak egyszerű a háló is. Világos terek, vörös márványmintás lapok, illetve világosbarna szekrények.

Egyedi atmoszférát, antik vibrálást sugall az enteriőr.

Forrás