A végzet tetoválószalonja

Ezen a héten egy nem mindennapi tetováló szalonról olvashattok Érdekességek rovatunkban. A Fatum Tattoo nagyon tudatosan alakította ki a szalon berendezését, a falakat csak magyar kortárs ipar­ és képzőművészek festették ki, bútoraikat pedig az artKRAFT kínálatából választották. Világos, letisztult és otthonos stúdiót valósítottak meg, ahol csak újrahasznosított, kézzel készített tárgyak veszik körbe a látogatókat és dolgozókat.

Bejáratnál egy régi “Védőszemüveg kötelező” kék tábla fogadja a látogatót. Ugyanúgy meglepő ajtófelirat a “Húselőkészítés” mely egy menza konyhájáról származik. A díszítőelemek mind ipari környezetre, de ugyanakkor humorosan a hely szellemére is utalnak.

A tetováló székek között kapott helyet apróságok tárolására szolgáló sokfiókos fémszekrényünk. Hasonló célt szolgál vintage orvosi üveges vitrinke is. A falat fekete keretbe foglalt betűtípus ABC­k díszítik, a számítógép előtti időkben a grafikusok ezeket használták, és kiváló kiegészítői a fekete és fehér színű munkaszékeknek.

Az ügyfélfogadó szobában régi diófa asztal mellett ülhetnek le a vendégek, itt folyik az ügyintézés. Szintén a piros kanapék és nyers burkolású falak között kapott új helyet régi fiókokból született fakomódunk is. A teret a nagy kedvenc, az igazán különleges állólámpánk, egy 1930­as évekbeli Carl Zeiss orvosi lámpa világítja be. A tetováló stúdióban talált helyet még masszív, zöld páncélszekrényünk és a vele harmonizál a retó zöld asztali lámpánk is.

A Fatum Tattoo tetoválószalon belső kialakítása igényes és egyedi, valódi industrial mesevilágot idéz, harmonizálva az itt tervezett tetoválások sokszínűségével és kreativitásával! Igazi artKRAFT szellemiséget közvetít és Budapest vállalkozó, kísérletező szellemét erősíti!