Autógumi asztal egy New York-i loftban

Dean di Simone, a New York-i dizájner olyan férfi, aki tele van ötletekkel.  Tulajdonosa egy dizájn ügynökségnek, de kreativitását a lakása is tükrözi.
A SoHo-ban található loft lakásban sok a modern és a vintage tárgy is. Közös bennük, hogy tulajdonosuk személyiségét tükrözik. Dean rajong a nagy dizájner lámpákért, a loftban többek között Tom Dixon indusztriális világítótestei adják a fényt.
Van még néhány különleges darab, közéjük tartozik a nappali autógumiból újrahasznosított asztala, mely egy híres olasz dizájner munkája az 50-es évekből, vagy a finn Eero Saarine vintage székei az étkezőben. Az étkezőasztal másik oldalán, az Eero Saarinen kagylószékekkel szemben az abszolút kedvenc, kézműves bútorokat készítő BDDW stúdió bőr-fa lócája áll.
A loft hatást erősítik a látszó téglafalak, a sok ablak, a nagy belmagasság vagy a régi várótermi óra is. A lakás tulajdonosa a csőregisztert használja fűtőtestként, melyet a csapok tesznek még indusztriálisabbá.
Az ablakok az egyik oldalon klasszikus New York-i tűzlépcsőkre néznek, melyeken keresztül csak pár lépés a tető és a kilátás a Freedom Tower-re.