Eklektikus, bohém házátalakítás

Vöröstéglás, vidéki ház francia kerttel kiegészítve. Ez a tökéletes oázis a városból kiszabadulásra vágyóknak. Az angol tájban kicsit kopottan, kicsit átalakítottan bújik meg ez a nyaralóból lett családi otthon.

A napfényes nappaliban a sarokból köszön vissza egy eredeti Parker Knoll karosszék. A parkettán fekete mintás szőnyeg és ír festők művei dekorálnak. Semleges falszín előtt szinte világít a Habitat állólámpa. Vintage díszek kaptak helyet egy múlt század közepéről származó fiókos szekrényen.  Vidám együttest láthatunk a retro bútoron.

A nappali egyik dísze a világos sárga lenvászonnal áthúzott kanapé. Könnyed, pasztell árnyalatot Marokkói párnák és mintában harmonizáló kisasztal egészíti ki.

A hálóban kényelmes ággyal szemben klasszikus, fehér fiókosszekrény áll. A letisztult darabot egy lestrapált falétra ellensúlyozza. A sarokban antik tükör és kecses váza díszeleg.

A fürdő hagyományos, lábas kádját aranyozott csap dobja fel. Világoskék árnyalatok vidítják fel a faszekrény fiókjait is. Minden bájosan fest a határozott kék falak előtt.

A kertben kényelmesen lehet élvezni a szabadidőt egyszerű párnákon.

A kezdetben elhanyagolt, romos házikó egy bohém, stílusosan összetett enteriőrt kapott.

Forrás