Eklektikus lakás ipari jegyekkel

A tulajdonos Berlinben, egy régi polgárházban alakította ki eklektikus otthonát, mely a belsőépítészeti stúdiója is egyben.

A nappali ad helyet a dolgozó résznek, a padló festékfoltjai műhelyhangulatot kölcsönöznek a térnek. A saját készítésű munka-étkezőasztal alatt/mellett lévő fa-és fémládákban tervek, könyvek és egyéb eszközök jól elférnek. Az asztalok és régi műhelyszékek fehér színe friss és világos érzetet biztosít, néhány régi faszékek kitűnik patinás állapotával.

Azonban a saját készítésű babaházak, vintage Barbie kollekció, a rózsaszín párnák és sok-sok friss virág mellett nem lehetne letagadni, hogy itt három hölgy él.

A konyha fehér színeit megtörik a nyitott polcokon lévő sokszínű lábasok, tányérok, eszközök. Retró színfolt a konyhában a régi piros kerti székek, és feltűnnek a tárolásra tökéletesen alkalmas, mégis szokatlan gyümölcsös-zöldséges ládák.

A saját készítésű és újrahasznosított darabok végigvonulnak a lakás hálószobáin is, például a kaspóként funkcionáló fürdőkád, vagy újabb babaházak. Néhol régi csarnoklámpa, néhol régi szódásüveg, fekete kerémiák, nagyrészt bolhapiacról származó kincsek egyvelege.

Forrás