Eklektikus, spanyol stúdiólakás

Nagy belmagasságú, fehér falak és félköríves ablakok határolják ezt a spanyol loftot. Nem túl régen esett át teljes átalakításon, így pasztell színek és néhol különleges, bársony darabok kerültek a kopott keretek közé.

A bájosan bágyadt nappaliban rusztikus, szürke és fehér függőlámpák egészítik ki a napsütést. Kávézóasztalkát áramvonalas bőrfotelek határolnak két oldalt, a többi oldalon figyelemfelkeltőbb ülőalkalmatosságokat láthatunk. Tehénbőrrel borított modern és empire stílusú kanapé néz egymással farkas szemet.

Cseresznyevirág motívummal díszített spanyolfal választja el a nappalit. Harmonikusan hajladoznak a virágok előtte, illetve fém tripodlámpa csillog fémesen.

A válaszfal egy belső ablakkal határolja el a privát részt. Előtte porondra emelt lábaskád díszeleg.

A fehér, fémoszlopok és gerendák alatt markáns ebédlőasztal húzódik. Modern vonalú, fémszékek keretezik, melyeknek barna párnázata jól passzol az asztal árnyalatához. Kristálycsillár elegánsan magasodik a berendezés felé.

A konyha tükörsima, rozsdamentes acél bútorai feltűnésmentesen simulnak a fehér falak előtt.  Vidám, rattan kerettel ellátott tükrök dobják fel a hangulatot.

A lépcső alatt egy dolgozósarok kapott helyet. Antik, fehér asztalt raklappal egészítették ki, míg szemben egy ugyancsak vintage pad és asztalka álldogál.

Lent sötétebb szobák tárulnak fel, minimális berendezéssal. A sötétbarna falak előtt szürkés-kékes gipszkarton faldarabok és ablakok tördelik a teret.  Fiókos kisasztal áll középen, míg fémkeretes, barna kanapé és hasonló színű fotel terülnek el körülötte. Retro stílusú kisszékek kissé bohém színfoltot biztosítanak a komor atmoszférában.

A tejüveges ablak mögött egy másik étkező látható. Minimalista berendezés, sallangmentes, szinte puritán helyiség.

A loftban szokatlan megoldások, hangsúlyos színkezelés uralkodik. Az ellentétes, hangsúlyos bútorok azonban néhány fondorlatnak köszönhetően érett, karakteres enteriőrben olvadnak össze.

 

Forrás