Festőművész festői otthona Melbourne-ben

Mint egy festmény, olyan Adriane Strampp festőművész otthona Melbourne-ben. Az egykori vállfa gyár nem volt mindig ilyen hangulatos. 10 évvel ezelőtt, mikor a tulajdonosa vásárolta csupasz és üres volt az épület. Az első, legszükségesebb felújítási munkálatok után pár évig még tábori körülmények uralkodtak, később fokozatosan lett belőle igazi otthon.

Adriane megőrizte az épület szép, régi ipari jellegét. A falak cementes szürke vagy fehér fedést kaptak, a földet napszítta hajópadló borítja. A művész a térhez alkalmazkodó, újrahasznosított, ipari és vintage bútorokat választott. A természetes textíliák sokasága és a saját festmények puha színei lágyítják a teret. A loft lakás középpontjában egy fantasztikus AGA tűzhely áll. Melegsége elér a lakás minden pontjára és maga köré vonja lakóit és vendégeit.

A ház környéke is szerethető: a közelben kedves kávézók, egy kis veteményes a közösségi kertben és a művész stúdiója is pár lépésre van. Utóbbiba is érdemes benézni, mert igazán szép látványt nyújt festői összevisszasága.

Forrás: http://thedesignfiles.net/2011/08/melbourne-home-adriane-strampp/