Holland loft karácsonyra hangolva

Mielőtt még teherré válhatna, dönthetünk úgy, hogy idén könnyedén vesszük a karácsonyt. Ahogy ennek a holland loftnak a tulajdonosa is tette. Nem díszítette túl az otthonát, megmaradt a visszafogott stílusnál. Mégis sikerült ünnepélyességet csempészni az otthonába, nem feledkezve meg a játékosságról, humorról sem.

A holland stylist,  Kim van Rossenberg egy régi könyvtárban alakította ki otthonát. A világos falak és natúr fapadló a fekete és fehér bútoroknak biztosít légies hátteret. A nappali fekete dizájn kanapéjának jól áll a fehérre festett utazóláda asztal. Az állólámpa pedig egy újrahasznosított térképész állvány és egy ipari reflektor találkozásából jött létre.

A karácsonyi hangulatot néhány jól eltalált dekorációs ötlet adja: saját készítésű, természetes betlehem, nagy méretű papírcsillag, egy sáv, fekete-fehér fenyőfás dekor tapéta, melynek mintája visszatér a díszpárnákon is.

Kim is a környezetbarát karácsonyfa mellett döntött. A natúr fa elemekből készült, újra felhasználható fa sokféle stílusban díszíthető, légies darab. A többi dekorációs elemmel együtt könnyed ünnepélyességet visz az erőteljes ipari és dizájn bútorok közé.

Forrás