Kertvárosi loft

Az autentikus loftok többnyire ipari területeken, “rozsdanegyedekben” fekszenek. Mit tegyen, ha valaki kervárosban, fák között szeretne egy loftba élni? Épít egyet.

Kívülről, mint egy fém raktárépület, belül csiszolt betonpadló, látható tetőszerkezet, hatalmas belmagasságok és sok-sok fény. Mint egy eredeti loftban…

A földszinten szinte egybefolyik a nappali-étkező-konyha. A 12 m hosszú konyhapult egyenes vonalban fut végig a ház egyik oldalán. Nincs felsőszekrény, fa frontú alsószekrények és rozsdamentes acél háztarási készülékek váltakoznak. A nappali rész egyenes vonalú, kissé retró ülőbútorokból áll, az üveg étkezőasztalt pedig a 60-as évek dizájn székei veszik körbe.

A második szinten helyezték el a dolgozó és hálórészt, és itt már meleg hajópadlóval burkolták a tereket. A dolgozó íróasztalát, a CD tartó polcokat mind-mind a tulajdonos maga tervezte. A hálószobában nincs szükség ébresztőórára, ez a ház legmagasabb pontja, teljes fényben fürdik, két falát szinte végig ablakok alkotják.

Több infó