Két tervező bohém loftja

Teljesen üres és elhagyatott volt ez a montreáli raktárépület. Új tulajdonosok vették birtokba 2 évvel ezelőtt, akik azt a célt tűzték ki, hogy számos utazásuk és személyiségük is érvényesülni fog az otthonban.

A tágas, központi helyiségben fehér falak és hajópadló keretezi a berendezést. Ipari, fémkeretes ablakokat sárga, egyszerű függönyök díszítenek. A nappali sarkot egy markáns, öreg bőrkanapé választja le a nyílt helyiségből. Friss, fehérre festett Vasiliy szék és színben harmonizáló karosszékek veszik körül az apró díszasztalkát. Karcsú asztalon zsenge növény magasodik a sarokban.

Átellenben raklapokból kialakított szekrénykén is cserepes növény álldogál. Mellette egy falappal borított, fémlábas asztalka szolgál kis dolgozó szigetként. Egy nagyobb íróasztal is található az ablakok előtt.

Dekorációként antik tükör, fém állólámpa és festmények szolgálnak a zöld növények mellett.

Az étkező előtt egy pár, hangulatos kiegészítő látható. Helyet kapott itt madárkalitka, reflektorlámpa, kislétra és megannyi kaspó.

Az étkezőben fekete vitra székek állnak a letisztult, szimpla asztal körül. Itt kevesebb díszt láthatunk, az asztalfőn viszont fém szék pihen.

A kávézósarokban kényelmes kanapé és egy vintage faszék képviseli az ódon stílusvonalat. Pop art hangulatot kölcsönöz a saroknak egy fehér, ovális asztal és a hajszárító burából átalakított fém lámpa.

Konyhában fehér szekrényeket fekete lap borít. Elegáns, kontrasztos megoldás mely visszafogottan meghúzódik a háttérben. A polcokon azért helyet kaptak különböző stílusú dísztárgyak.

A hálóban raklapokon pihenő matrac szolgál ágyként. A fő helyiség díszítettségével ellentétben itt meghitt, minimalista atmoszféra köszön vissza. Egy horgolt függőfotel a sarokban, ágy feletti fények emelik ki a meghittséget.

Fürdőben fekete lábas kád áll a fekete-fehér csempéken. Itt az eredeti szerkezet is látható.

A bemutatott industrial stílusú enteriőrben néha még egy nagyon kis adag giccs is jól mutathat.

 

 

Forrás