Kreatív loft kreatív lakóval

Sarah E. Owen egy régi raktárépületben rendezte be stúdió lakását. A művész festőként, dekoratőrként dolgozik, így otthona egyben munkahelye, telis tele a munkája lenyomataival. Másrészt inspirációt ad, pihentet és kikapcsol egyaránt.

Sarah a kaliforniai Oaklandben él. Szívesen járja a régiségboltokat és gyűjti be otthonába a kisebb-nagyobb kincseket. Jó ízléssel vegyíti a nagymama nappaliját idéző, kecses bútorokat, durva, indusztriális darabokkal, vagy épp újrahasznosított tárgyakkal. Utóbbiak közé tartozik az étkezőasztal, melyet géplábakra szerelt teherlift ajtóból alkotott meg a tulajdonos, vagy a létrából lett könyvespolc.  Vannak tárgyak, melyek csak évek múltán találják meg végleges funkcióikat. Sarah évekig őrizgette az optikai laboratóriumból származó üveglencséket, melyekből végül csillár lett.

A falak harmonikusan változatos textúrát kaptak. Sarah részben felfedte az évszázados téglafalakat, máshol textillel vagy régi tükörrel borította. A dekorációt régi és régies fotók, rajzok, nosztalgikus tárgyakkal megtöltött, faládából lett “vitrinek” és neon feliratok alkotják. No meg a gyönyörű virág kompozíciók, amelyeket a lakás tulajdonosa előszeretettel alkot meg éppen kapható  virágokból.

Források: itt és itt.