Kreatív otthon a színek jegyében

Generációkon átívelő divatszenvedély alakítja mindennapjait a spanyol Paloma Lanna-nak. Divattervezőként különösen fontos számára az otthon nyugalma és az őt körülvevő tárgyakból meríthető inspiráció.

Kedvenc helyisége egyértelműen a nappali, melyben egy zöld fotel fogad. Bár a huzatot kissé megtépázta a ház macskája, a klasszikus darab így is büszkén emelkedik vidám csempék felé. Sárga lábtartó és fémpolcokon elhelyezett, burjánzó növények emelik ki a sarok frissességét. Szemközti sarokban fali szőttes és pár képzőművészeti alkotás díszeleg.

Fémvázas, könnyed vonalvezetésű karosszéken lehet helyet foglalni növényekkel teli oázis közepén. A társalgó sarokkanapéja egyszerűen és kényelmesen terebélyesedik. Napfényes színek és kecses rajzok funkcionálnak kiegészítőként a világos fődarab mellett.

A díszpárnák színei visszaköszönnek a nappali különleges függőlámpáján.

A hálóban szintén piszkos fehér árnyalatok uralkodnak. A monotonitást sötét textilek, ezerféle apró dekoráció és mintás csempe töri meg.

Hosszú folyosón is főszerepet játszik a bohém padló és retro stílus. Sápadt, okkerbe hajló faszekrény mellett magára vonzza a figyelmet egy fekete, modern kialakítású fotel.

A folyosó másik oldalára, szinte félig nyitott teraszra került az apró étkező.  Meghitt, összecsukható fabútorok rusztikusságát zsalugáter és fapadló emeli ki.

Eklektikus, alkotásra inspiráló enteriőrt ismerhettünk meg, melyben visszaköszönnek a hagyományosan spanyol motívumok, színek, illetve az 1960-as és 70-es évek világa.

Forrás