Loft olasz temperamentummal berendezve

A népszerű olasz designer Párizsban alakította ki saját loft lakását, ahol latinos temperamentummal keverte össze az ipari, vintage és dizájn darabokat, az emlékeket idéző tárgyakat. Az eredmény egy harmonikusan eklektikus, könnyed hangulatú otthon lett.

Az utazásai helyszíneire röpítenek Paola Navone otthonának különböző sarkai. Az egyterű, tágas lakást a fehér szín uralja szabad áramlást biztosítva az óriási ablakokon bejövő fénynek. Miközben mindenhol hangulatos zugokat találunk, melyeket a világ különböző pontjairól hozott emlékek, vidámságot sugárzó apró tárgyak tesznek személyessé.

A nappaliban bőven jut hely a vendégeknek a kecses fotelokban, a hosszú, puha kanapén. A kisebbik étkezőben az asztalt egy óriási kerámia vázára helyezett asztallap jelenti, körülötte mentett székek vidám összevisszasága. A nagy étkező súlyos faasztalát, ipari lámpáit és brutális fém tálalóját almazöldre festett vintage székek ellenpontozzák.

Az egyik háló buja, vörös, a másik tisztaságot sugárzó tengerkék csempékkel, hófehér textilekkel és kristálycsillárral. A konyha indusztriális hightech, miközben tökéletesen alkalmas egy nagy olasz vacsora elkészítéséhez. Az összhatás tehát profi, ahogy egy nemzetközi hírű dizájnertől elvárható, mégis rendkívül meghitt és érzelmes. Igazi nagybetűs Otthon.

Forrás:

http://trendland.com/the-gorgeous-parisian-apartment-of-paola-navone/