Mit tegyek a falra?

Ha valakinek sikerül megcsípni egy loft lakást, hamarosan hatalmas falfelületekkel találja magát szembe. Nekünk tetszik a tágasság, a nagy, csupasz falfelületek, de némelyik akkor is dekorációért kiállt.

Mivel díszítsük a falat egy loft lakásban? Szinte mindegy, csak látványos legyen! Bátran használjunk nagyméretű dekorációt. Jól mutatnak a kortárs festmények vagy azok reprodukciói. Itt elférnek a nagyméretű térplasztikák, ahogy egy korábbi blogbejegyzésünkben, egy szobrászművész lakásában is láthattuk. Játékos-nosztalgikus hangulatot adnak a régi reklám poszterek, film plakátok. Jöhet a grafiti is művészi minőségben.

És persze jól mutathat egy sok részes fotó gyűjtemény, ha a képeket egységes keretben vagy szándékosan vegyes stílusú keretekben tesszük a falra. Ami biztosan illeszkedik a lakás hangulatához, az egy jól megválasztott fotó, lehetőleg minél nagyobb méretben a tér formájához, színvilágához igazítva, nem feltétlenül hagyományos hordozó anyagon.

Hamarosan nálunk is találtok fotódekorációs darabokat, ötleteket, és szívesen adunk tanácsot is abban, hogy mit, hogyan, hova érdemes elhelyezni. Jövő héten nézzetek vissza hozzánk.

A képek forrása: itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt.