Napfényes loft egy régi műhelyben

Kétszintes, világos loft tárul elénk Montreuil belső kerületében. A padlás magasságában katedrális szerűen magasodik a romantikus nyeregtető és ablakai.

Szürkén csillogó linóleum padló, valamint néhol fehérre festett, máshol vörösen hagyott téglafal határolja az amerikai konyhás nappalit. Szürke bőrkanapék és fotel között tikfa kávézóasztalka áll. A háttérben impozáns fémszekrény húzódik.

Alacsony, fiókos szekrény választja le a dolgozósarkot. Itt tömör vasfalak dekorálnak, de láthatunk egy fali galériát is fényképekből kialakítva. Világos falak előtt meggyőző kontrasztot alkotnak a szürke berendezési tárgyak.

A kávézósarok másik oldalán markáns étkező tündököl. Vasvázas, betonlappal fedett étkezőasztal áll a középpontban, iskolai székek veszik körül. Egyik oldalt retro, nagyméretű szekrény határolja, ahol irodai dolgokat és könyveket tárolnak.

Konyha egyszerű, fém bútorai fémesen keretezi az étkezőt. A múlt század bohém hangulatát idézi a türkiz fal, játékos, fakeretes tükrökkel díszítve.

A galérián kapott helyet a hajópadlóval borított fürdő és minimalista edzőszoba. A két helyiséget egy tusoló hátsó fala szeparálja el kissé, egy oda támasztott art deco tükör társaságában. Az üvegablakok előtt egy gyönyörű, sötétszürke lábaskád egy evezőgép néz farkasszemet egymással.

Az egyszerű, de látványos terekben sötét árnyalatok, súlyos bútorok és könnyed darabok váltják egymást.

 

Forrás