Nyers, kényelmes garázs lakás

Hol találhatna jobb otthonra a motorkerékpárok szerelmese egy garázsnál? Spencer Steed és menyasszonya, Alex Tovey le is csaptak egy ilyen különleges ingatlanra Salt Lake Cityben. Igazi nyers, tágas, humorral és kényelemmel fűszerezett otthont hoztak létre a volt  autószerelő műhelyben.

A hatalmas garázskapuk rögtön az étkezőre nyílnak, ahol a súlyos fa étkezőasztal körül nagyobb társaságot is vendégül lehet látni. Jó időben a garázskapukat felnyitva az étkező máris terasszá válik. A helyiség fő dekorációja egy valódi motorkerékpár.

A pár hálószobája nyerseségében is kényelmes és kuckós. A szürke falak előtt jól mutatnak a patinás bútorok: a katonai ládákból lett szekrények, a fűrészbakból lett szobainas. Az ágy fölé akasztott élénk színű tábla eredetileg a műhely bejáratánál díszelgett.

A kényelem a nappaliban folytatódik egy óriási puha kanapéval és szőnyeggel. Itt is megjelennek az újrahasznosított tárgyak: a dohányzóasztal bontott fából készült, az íróasztal pedig egy tartályhajóról származik.

A fürdőszoba legizgalmasabb darabja egy kórházi fém mosdó. A tárolást itt is régi katonai ládák szolgálják. Az előszobát a hatalmas piros betűk, a gardróbot pedig a régi busz ülések teszik izgalmassá.

A fiatal pár első közös otthonuknak olyasmit szeretett volna, amelyre mindig emlékeznek majd. Ez a vágyuk minden bizonnyal megvalósult.

Forrás