Fotóműterem egy régi raktárból

A héten egy ipari épület otthonos stúdióvá átalakulását mutatjuk be.  A 3 hónap alatt végbement változásoknak köszönhetően a régi raktár egy világos, industrial stílusú fotóstúdióvá vált. A fényképész házaspár olyan otthonos munkahelyet alakított ki, mely bátran ötvözi a különböző patinás berendezési tárgyakat és mégis hű marad a hely ipari gyökereihez!

A mennyezet szerkezetének szabadon hagyása, a különböző fali vezetékek láthatóvá tétele és az újrafelhasználás végigvonul és összefogja a loft hangulatát. A mindenhol megtalálható falécek egy istállóból származnak.

A nappaliban klasszikus törtfehér tárgyak közé helyezett mészáros asztal töredéke ellensúlyozza a kanapék finomságát és kiemeli a tér nyersségét. Az egyterű loftban ez a hely nem központi részt tölt be, inkább a vendégek és barátok fogadására szolgál, így a hatalmas ablakokon beáramló fény a konyhát és a fehér műteremrészt teszi kiemelt helyiségekké.

A konyhában a guruló asztal, a padok és zsámoly építkezésekről és lomtalanításokról lettek összegyűjtve. Az asztal fölé lógó szimmetrikus lámpa, a gyári székek és a szintén újrahasznosított konyhapolcok letisztult és világos érzetet kölcsönöznek a lakás ezen szegletének.

A különleges és hangulatos fürdőszobában barátoktól elkért régi szekrények találhatóak, valamint szecessziós fémszerkezetű szék, melynek párja látható az esztergályos asztallal kialakított iroda-sarokban.

Az átalakítások célja, hogy a vendégek és barátok örömmel jöjjenek, nagyszerűen kifejezésre jutott. A beáramló fény és invitáló légkör kényelmessé teszi az izgalmas ipari designt!

Forrás