Summer in the city!

A nyári meleget különösen nehéz a betondzsungelben elviselni, ahol az aszfalt szinte önti magából a forróságot. Hajlamosak vagyunk a nyarat szenvedésként megélni a városban, pedig a fülledt hangulat élvezetéhez hozzásegít a minket körülvevő berendezés átalakítása és néhány új kerti bútor!

Ránk, az artKRAFT-nál kifejezetten inspirálóan hat a nagy meleg! Igaz, hogy a nagyvárosban nem csobbanhatunk a tenger vízében, de számos ötletet adunk, amivel az évszak tikkasztó hangulatához méltó módon élvezheted a nyári mindennapokat!

– Bár nyáron hagyományosan a világosabb és könnyebb színek jönnek divatba, ne ijedjünk meg a markáns darabok használatától!

– Húzzuk ki az étkezőasztalt a szabadba, alakítsunk ki a beltéri bútorokból nappali sarkot az erkélyen vagy a kertben, ez kifinomult és letisztult érzetet kelt.

– A munka is jobban megy nyitott ajtónál, de egy kültéri irodát is berendezhetünk a fedett teraszon vagy egy régi melléképületben.

– Ne féljünk az élénk színektől, vegyük elő a banánzöld széket, a sárga asztalt a műhelyből, a színes poharakat, tányérokat a nagymama kredencéből.

– Látványos kiegészítők használatával, például egy-egy patinás lámpa, primitív teknő, régi épületdísz vagy bádogvájling segítségével modern hangulatot kölcsönözhetünk külső életterünknek.

Az általunk bemutatott bútorok jól mutatnak loftban, ipari miliőben, de a Te lakásodat és kertedet is egyedivé és hozzád illővé varázsolják. Az ipari stílusú berendezési tárgyak natúrsága és határozottsága nyáron igazi oázist jelent!