Svéd villa ipari elemekkel

Egy svéd házat mutatunk most be, melyben bátran keverik az ipari, népi és akár ikes bútorokat, kiegészítőket. Ehhez kiváló hétteret ad az egységesen fehérre festett padló és falak.

A nappali kanapéja görgőkre rakott építkezési faanyagokból és sok-sok színes párnából áll. A kihúzható műhelylámpák és a nagyszülők portréji érdekes egyveleget alkotnak.

A nappali sarkában kapott helyet a dolgozórész, fém öltözőszekrénnyel és régi ablakkeret szolgál a feljegyzések, képek elhelyezésére.

A konyhabútor egyszerű ikeás szekrény, amit régi hentestőke, táblafestékes fekete falak és vidéki hangulatot árasztó nyitott polcok tesznek teljessé.

A fehér étkezőasztal egy régebbi ikeás modell, semleges hátteret adva az ipari műhelyszékeknek és mennyezeti lámpának. A lakályosságot fokozza a nagy fapad és a világos tányérok a falon körbe.

A több helyen előbukkanó ablakok néhol szekrényajtóként, néhol tálcatartóként, néhol fürdőszobai falba építve funkcionálnak, a nagymama egykori házáról mentették meg őket.

Az előszobában fém ülőkék és régi tükrök fogadják a látogatót.

A szülői hálóban pedig egy vaskos faág szolgál a ruhák elhelyezésére, az ágyvég pedig a nagymama egyik régi kanapéjának a háttámlája volt egykoron.

Bővebben