Szobrászművész lakásműterme régi kazánházban

Régi kazánházból alakította ki lakását a fiatal szobrászművész és felesége. Itt aztán van elég tér hivatása gyakorlásához, amire módot is talál, hisz többek között saját alkotásai díszítik a tágas tereket. De nemcsak tágas terek, hanem intim kuckók is megtalálhatók a loftban, ami így valódi, hangulatos otthonná vált.

A lakás stílusát eklektikus-indusztriális-nosztalgikusként határozzák meg tulajdonosai. A keretet a volt kazánház csupasz téglafalai, szabadon futó csövei és hatalmas ablakai adják. Benne az impozáns műalkotások gyűjteménye: képek és szobrok nemcsak Bentől. Az ipari hangulatot erősítik a fém szekrények, ipari lámpák. Míg a vintage székek, szőnyegek, fotelok és a kedves, személyes tárgyak lágyítják otthonossá a berendezést. Még egy kis természetet is becsempésztek ide: dobozos gyógynövény ültetvényük egész évben friss zöldekkel látja el őket.

A lakás kialakításakor Ben és Aja számára nem az volt a fő szempont, hogy jól nézzen ki, hanem az, hogy jól érezzék magukat benne. Azért az összkép így is elég izgalmas lett.

Bővebben:

http://www.apartmenttherapy.com/ben-ajas-boiler-157307