Új bisztró régi bútorokkal

Már tavaly nyáron megnyitott a Budapest Bägel, de mi még csak most fedeztük fel ezt a helyet, ahol lélekmelengető levesekkel, ínycsiklandó bagel szendvicsekkel és indusztriális környezettel várják a vendégeket.

A bisztró az elmúlt hónapokban a magyar főváros egyik legjobb reggeliző, ebédelő helyévé vált, de azokat is szívesen látják, akik dolgozni, tanulni ülnek be. Az óriási alapterület befogad bárkit, akár egy gyors szendvicsre, akár egy hosszabb beszélgetésre tért be.

A belvárosi épület földszintjén tágas terek és hangulatos zugok váltják egymást. Az ételek leírását bontott fa ajtókról olvashatjuk le, de választhatunk látvány alapján is, hisz a bisztró fogások egy nyitott konyhában készülnek a szemünk előtt. A változatos és jól telepakolt bagel szendvicseket elfogyaszthatjuk intim környezetben, kicsi asztaloknál, vagy nagy társaságban, az óriási, masszív fából készült étkezőasztalnál is.

A lecsupaszított falakat street art stílusú alkotások díszítik, a bútorok régi, mentett darabok. A padlókon elhelyezett régi szőnyegek és a nosztalgikus, vidám tárgyak otthonossá teszik az éttermet.

Források: itt, itt, itt.