Rózsaszín retro loft régi cukorgyárban

Izgalmas, lendületes elemek kiemelése és meghökkentő színhasználat varázsolja ezt az öreg cukorkagyárat meghitt családi otthonná.

A nappali szokatlan szerkezete két szintes belsőt sugall. Alul a rozsdás rózsaszín árnyalat uralkodik. A galéria korlátja valamint a pop art szék kárpitja is figyelemfelkeltő pirosas-bordóban úszik. Ugyanez a szín köszön vissza eredeti, ódon csöveken, melyek egyszerre dekorációként is szolgálnak. A geometrikus mintákkal díszített szőnyeg és szürke kanapé visszafogottan húzódik meg a háttérben. Márvány, karcsú asztalka és gömb lámpák kecsesen egészítik ki a nőies stílust.

A konyhasarkot halványszürke pult választja el a nappalitól. Rozsdamentes fémbútorok és fehér elemek keverednek a minimalista helyiségben.

Rozsdaszín lépcsők vezetnek fel az emeletre. A hálóban hatalmas ablakon keresztül csodás panoráma látható. Világos széken és fehér kisasztalkán kívül kevés dekoráció jeleik meg. Egyszerű berendezés, hagyja érvényesülni a látványt.

A fürdő mellett ismét érett, fagylaltszínű lépcsőbe botlunk. Harmonikus, szinte semleges kiegészítő a világosszürke mely a fürdőszobában dominál.

A teraszon kontrasztos, sötétszürke falécek és világosszürke kövek foglalják keretbe a fehér, fonott fotelokat.

Forrás